Mental Sports Academy logo Mental Sports Academy logo

TRÆNERE & COACHES

tr

Den ultimative udfordring for en coach af den næste generation.

For coaches der kan mærke, at der er mere, og som også mener, at der er mere, de kan opnå end bare at kommunikere på et intellektuelt niveau. Som mener at der kan tilføres mere til træningen på et følelsesmæssigt niveau. At erfaringen fra banen og omklædningsrummet ikke længere er nok, hvis man vil gøre en forskel.

Coaches der er åbne for det subkutane. Det forankrede. Coachen der ønsker at få styr på alt, uanset hvad det kræver og give det videre til holdet. Med netop det gør han sig selv til en coach af den næste generation.

Alt er muligt. Hvor som helst. Vi lærer dig, HVORDAN du kommer igennem til de dybere problemer, som du indtil videre ikke har kunne løse. Du vil være i stand til at løse dem nu og for altid. Det er helt sikkert. Og i dette tilfælde betyder at få styr på det hele, også at holde fast i netop det. Nu, senere og i resten af livet. Dette har en effekt på dit miljø, som du ikke troede var muligt indtil for nyligt.

Du er en ”professionel”. Taktisk, strategisk, ambitiøs, opfindsom… Før du coacher en gruppe eller individuelle personer, skal du først stå dér selv: den stærkeste version af dig selv, både fysisk og mentalt. Men vil du være i stand til at motivere og inspirere andre? At være til stede? Finde nye kreative løsninger frem fra din egen harddisk hver gang, og blive ved med at inspirere andre? Hvad bruger du i virkeligheden til at skabe interesse gang på gang?

I hvor høj en grad kan du mærke hvor og hvornår du bør reagere bedst, yde optimalt og få størst gevinst? Hvornår skal du præcist ændre en bestemt type adfærd? Optimal reaktion, ydeevne og gevinst går hånd i hånd, når du lytter godt efter dig selv (din indre stemme), dine behov, og din krop. Kun når du opnår det, kan du lytte til hvad dine elever vil have fra dig. Coaches, der kommer til os, er disciplinerede og har en fantastisk drivkraft til at nå længere. De hader at falde stille hen. Og ved at gøre det, tvinger de sig selv til indskrivelse.

Coaches, der deltager i vores programmer, følger deres mavefornemmelse. Det er det eneste rigtige signal, som fortæller dig, om du faktisk er klar til det. Kun da vil træningen give pote. Derefter pakker du din sportstaske med ny inspiration og motivation og vender tilbage som en stærkere version af dig selv. Derfra vil dine træninger udelukkende være inspirerende. Værdi for dig, og derfor også for andres karrierer. Aftale? Aftale!

Vores programmer overgår hinanden respektivt:

Bronze, Silver, Gold og Platinum.

Bronze og Silver er opgraderingerne, og fokuserer hovedsageligt på din egen person.

Gold og Platinum er for de helt hårde personer, som, efter de har fuldt udviklet sig selv, vil bruge deres bedste kvaliteter til at hjælpe andre atleter.

Bronze er designet til individuelle personer. Kommunikationen med dig selv, og derefter mellem dig selv og andre. Overkom udfordringer og bump på vejen, følelser og tilbagefald, og omdan dem til muligheder.

Silver gør dig til en coach, som kan trænge igennem til dybere niveauer af dig selv.

Gold, som er det højeste niveau, gør dig til en coach af den næste generation. Du ved, hvordan man kommer til sagens kerne.

Du videregiver alle dine coachingfærdigheder på en praktisk måde, så fremtidens generationer lærer fra dine kvaliteter.

Vil du sætte din egen lederskabsstil som basisgrundlag, så du blindt kan udvikle din egen identitet som leder, både på og ude fra banen? Så er Platinum din ferie.

Bronze “’Opvarmning’’”

 

Pakken er designet til den individuelle person. Kommunikationen med dig selv og refleksionen med andre. Du overkommer forhindringer, dårlige perioder, følelser og tilbagefald og lærer at se dem som muligheder.

Dette giver dig muligheden for at holde fokus bedre og nemmere. Som et resultat vil du kunne sætte dine egne mål. Med disse værktøjer får du en model, som giver dig mulighed for at leve mere fra hjertet end fra dit hoved. Med andre ord bliver du ambitiøs og passioneret fremfor rationelt egocentrisk.

Med det kan du:

 • Lytte til din indre stemme.
 • Føle hvad din krop fortæller dig.
 • Både verbalt og non-verbalt vide, hvornår og hvordan du skal kommunikere med din hjælpecoach, dit hold, ledere, personer på sociale medier og journalister og sponsorer.
 • Foretage de rigtige valg for dig selv, når som helst.
 • Definere det rigtige mål.

Lyder denne unikke oplevelse hos Mental Sports Academy interessant for dig? Book my training.

Silver “’Feedback til fremtiden’’”

 

Din feedback efter en integrationsperiode, efter din deltagelse på Bronze. Vi fortsætter med at arbejde med dit fundament, dine normer og dine værdier.

Du vil:

 • Opdage dine underliggende, dybere processer, som du anvendte i starten i din kommunikation, og som du først levede efter.
 • Genkende følelser og overbevisninger, som er blevet flettet og lære, hvordan du takler dem.
 • Finde og tilpasse dine motivationer til dine egne værdier og normer, som er vigtige for dig.
 • Yderligere udvikle din egen identitet, så du kan fokusere på at være coach.
 • Lære hvordan man ser kvaliteter i andre og at bruge dem, så du kan drage fordel af dem i mindst samme grad som dine modstandere.
 • Leve mere som en unik coach og skille dig ud i verden ved ikke at identificere og sammenligne dig selv med andre.

Modellen der blev givet til dig under de sidste 3 dage på Bronze – træningen bliver stadigvæk brugt de sidste 3 dage, og giver dig bedre greb om og indsigt i fremtiden.

Det giver dig mulighed for:

 • At blive en mere fuldkommen person i din rolle som coach
 • At leve mere efter dine egne værdier, som en unik person
 • At lære mere i din daglige rolle som en atlet osv.
 • At nå frem til sagens kerne i din kommunikation utroligt hurtigt.
 • At være utroligt beslutsom, da du har udviklet dine måder at tænke på.

Lyder denne unikke oplevelse hos Mental Sports Academy interessant for dig? Book my training.

Gold “Et dybere dyk”

 

I denne træning vil grupper med coaches og atleter fra Silver blive flettet til en enkeltgruppeproces.

Hvis du har en ambition om at fordybe dig i din aktive karriere, at give den mere fokus, eller hvis du vil coache på et individuelt eller gruppeniveau, tilbyder vi Gold og Platinum. Disse svarer præcist på din følelse, som lyder ”hvilke skjulte talenter ved jeg stadigvæk, hvordan jeg skal finde?”. Samarbejde mellem hold er den vigtigste del af succes: Holdånd. Med ”Gold” vil du give dit hold en indsigt i, hvad rigtig holdånd er. Med din passion og motivation vil du vækste og opnå succes, men også ”erfaring”.

Det sker på et følelsesmæssigt og intellektuelt niveau. DU vil mærke, hvordan du skal ændre eller anvende denne komplekse proces, hvilket vil resultere i succes, som du ikke før har set.

Efter dit Bronze- og Silver-kursus vil du kunne kommunikere om erfaringerne fra individuelle holdmedlemmer, når det kommer til udfordringer og ændringer. Du vil give alle holdmedlemmer kvaliteter, og markant forbedre effektiviteten og kreativiteten for hvert individuelle holdmedlem.

Derefter starter en proces om samarbejde og kommunikationen mellem individer, da du har lært dem, hvordan man gør. Når energien begynder at nå ud til alle, sker der noget vigtigt: et kollektiv der bakkes op af holdet: ”Holdånden”. Deraf kommer, at vejen mod fællesmål endelig er synlig, og det skyldes ingen andre end dig selv.

Med Gold vil du kunne lade holdmedlemmer opleve:

 • Hvor deres muligheder for at dele viden ligger,
 • Hvordan de skal tænke og handle på en koordineret måde for at nå de ”bare” resultater under træning.
 • Hvordan man kommunikerer sine kvaliteter for at komplementere andre.

Du lærer også at se teamet som en helhed, samt:

 • Hvad de nuværende udfordringer er.
 • Hvor mulighederne ligger, og hvordan man udnytter dem.
 • Hvordan man opdager og ser (gennem) gruppeintelligens.
 • Hvordan dette skal ses, for at holdet kan opnå succes.
 • Hvordan holdet tidligere har taget strategier til sig for at opløfte og forbedre holdånden.
 • Hvilke specifikke trin der er blevet implementeret for ultimativt at kunne give mulighed for deling af kollektiv intelligens.

Hovedfordelen ved at fremme dette samarbejde er, at gruppemedlemmerne oplever en ekstremt hurtig personlig vækst, og at de forbedrer deres kreative problemløsningsfærdigheder.

Og det hele skyldes dig selv…

Denne træning er planlagt for 2022 i Abu Dhabi, og bliver på nuværende tidspunkt sammenfattet og udviklet delvist baseret på nuværende deltagere i Bronze og Silver.

Lyder denne unikke oplevelse hos Mental Sports Academy interessant for dig? Book my training.

Platinum “Det højst opnåelige”

 

Den ultimative efterfølger af ”GOLD”. Du bliver nu set som en COACH. Skaber coaches der er bygget til at være ledere, både på og ude fra banen. Den vigtigste succesfaktor for trænere og coaches – lederne af holdet – er deres robusthed. Robusthed er de individuelle personers evne, og i sidste ende holdets evne, til hurtigt at modstå eller komme sig fra svære omstændigheder. Ved at gøre det, opretholdes en følelse af balance mellem både succes og modgang.

Når du udfordres, tager du så altid muligheden op? Selvfølgelig. Men ikke rigtig. Hvis udfordringen er for stor, bryder du sammen. Lad os finde færdighederne frem fra din egen karriere. Det er dét, vi lærer dig. Lederskab handler om personer (herunder dig selv), der er villige til at yde deres bedste, tage udfordringerne op, overkomme forhindringer og opnå kritiske mål. Verden drejer sig om os. Det betyder, at der konstant er ændringer, men ikke altid fremgang.

I tider med modgang vil der være mange udfordringer – såsom at se frygten i det ukendte, håndtere tab og en mere generel følelse af sårbarhed. Fordyb dig selv i ubrugbare overlevelsesstrategier oftere, såsom angreb, flugt eller frysning. Disse kan lede til passivitet, forvirring eller konflikter. Er du enig? Så læs videre.For at komme gennem ændringer er det vigtigt at udvikle kvaliteter som fleksibilitet, stabilitet, balance, forbindelse og muligheden for at ”give slip”. Så længe resultaterne skabes af holdånden uden problemer, er det let nok.

Men før eller siden vil alle opleve små bump på vejen. Også ham der kører bilen. Føreren bliver nødt til at slukke for autopiloten. Han skal have styr på rattet for at være i balance. Og det kan han ikke gøre ved blot at holde på det. Det må du ikke engang tænke: det kræver nemlig konstante justeringer. Før en fører har udviklet disse kvaliteter; det præcise punkt, hvor disse færdigheder sidder i hans ”muskler”, kræves der en masse køretimer – bedre kendt som træning.

Kriser, overgange og transformation er tre vigtige dynamiske faktorer, som trænere og coaches skal lære for at håndtere tider uden meget tid til restitution og tider med modgang.

Vi lærer dig at se dine egne kvaliteter og arbejde med metoder, der hjælper dig med at udvikle værktøjer, som du kan bruge til effektivt at kommunikere de forskellige stadier af modgang og dybereliggende ændringer i dit hold. Derefter lærer du, hvordan du kan integrere disse, og for et hold er det mere værd end Gold og Platinum.

På denne måde bliver lederskab til bevidst lederskab:

 • Fra nu af vil du bygge og coache dit hold ud fra ”en tilstand af tilstedeværelse”.
 • Det giver dig adgang til flere ”intelligenser”. Jeres forskellige hjerner. Hoved – hjerte – mave.
 • Tankegang – måde at føle på – måde at gøre ting på. Og leve op til dine højeste standarder og værdier, og anvende dem for at opnå et større mål med dit hold.
 • Og det er i sidste ende til fordel for alle interessenter.

Bevidst lederskab efter dit ”Platinum”-kursus betyder:

 • At være autentisk.
 • At være følelsesmæssigt involveret.
 • At levere målrettet arbejde.
 • At tage ansvar.

Kun da vil du kunne:

 • Klart formulere og kommunikere din og holdets vision.
 • Fokusere på større mål.
 • Påvirke hele holdet, herunder personalet, administrationen og bestyrelsen blot med din inspiration.
 • Sætte et godt eksempel når du har samtaler, og når du bliver bedt om det, samt
 • holde en balance mellem selvinteresse og den generelle interesse hele tiden, og lære hvordan du skal kommunikere netop det til dit hold.
 • Respektere flere synspunkter og integrere dem på samme tid.
 • Benytte opmærksomt lederskab
 • Tænke over de ting du har lært fra dine erfaringer
 • se uendeligt mange nye muligheder.

Du vil så være på toppen i resten af din karriere: nyd det!

Dette kursus er planlagt for 2022 i Abu Dhabi, og bliver på nuværende tidspunkt sammenfattet og udviklet delvist baseret på nuværende deltagere i Bronze og Silver.

Lyder denne unikke oplevelse hos Mental Sports Academy interessant for dig? Contact os.

X