Mental Sports Academy logo Mental Sports Academy logo

Atleter

amazone-www

Den ultimative udfordring for en atlet af næste generation.

Føler du, at der mangler noget mere? Føler du, at der er noget lige under overfladen, som du indtil videre ikke har kunne sætte ord på — noget du kan føle, men ikke rigtig gribe om? Er du overbevist om, at den følelse din indre drivkraft giver dig, ifølge dig selv, ikke er stærk nok endnu? Du har nået bunden, men du ved med sikkerhed, at du kan gøre mere ud af dig selv.

Vi lærer dig, HVORDAN du kan bryde igennem netop det, og få hvad du søger! Brug det på din egen måde, og hold fast i det under din sportskarriere, men også i resten af dit liv.

Du er en professionel: den bedste, den hurtigste og den stærkeste i din sportsgren. Du vil gerne være en stærkere version af dig selv, både fysisk og mentalt. Det er det, du har gjort indtil videre. Du er udmattet. Du søger konstant efter noget mere. Men kan du i virkeligheden altid være i en tilstand, hvor du ”GIVER DEN ALT”, du kan?

I hvor høj en grad kan du mærke, hvor og hvornår du reagerer bedst, yder optimalt og får mest ud af det? Hvornår skal du præcist ændre en bestemt type adfærd? Fysisk optimal reaktion, ydeevne og gevinst går hånd i hånd, når du lytter godt efter dig selv (til din indre stemme), dine behov, din krop og dit miljø.

Atleterne, der kommer til os, er disciplinerede, og har en fantastisk drivkraft, når det kommer til at opnå ting. De ved, at en sportskarriere ikke varer evigt. Når det kommer til stykket, tikker uret, og det bliver det ved med. De ved bedre end nogen anden, at deres ydeevne er noget værd, og de værner om den på deres egen måde, og udvikler konstant på den.

Med den følelse, tvinger de sig selv til at blive indskrevet på MSA. De atleter, der deltager i vores programmer, er tiltrukket af dem. Kun når man er det, er man klar til dem. Kun dér vil du gå fra træningen med fuld inspiration og motivation, og vende tilbage som en stærkere udgave af dig selv.

Og når du vender tilbage, bliver det med garanti bemærket, tro os…

Inden for indholdet af vores træningskurser Bronze og sølv skelner vi mellem atlet og træneren. Hvorfor? Nå, den gennemsnitlige træner har allerede samlet mere på sin livssti end yngre atlet. Hvis coachprogrammet af bronze eller sølv stadig passer bedre i din tidsplan, er vi det de sidste til at nægte dig. Igen ligger valget helt hos dig.

For atleter, sportsmænd og -kvinder, samt atleter i eSport og de paralympiske lege, tilbyder vi 4

Bronze, Silver, Gold og Platinum.

Bronze og Silver er for begyndere. Gold og Platinum er for avancerede studerende.

Bronze “’Opvarmning’’”

Dette program sikrer dine unikke træk som en atlet, og forbedrer kommunikationen med dig selv og andre. Du kommer forbi forhindringer, dårlige perioder, følelser og tilbagefald, og lærer at se dem som muligheder.

Det giver dig mulighed for nemmere og oftere at kunne holde fokus, hvilket giver dig mulighed for at sætte dine egne mål. Med disse værktøjer får du en model, som giver dig mulighed for at leve mere fra hjertet end fra dit hoved. Med andre ord, bliver du ambitiøs og passioneret fremfor rationelt egocentrisk.

Med dette kan du:

 • Lytte til din indre stemme
 • Føle hvad din krop fortæller dig, 24 timer om dagen.
 • Vide hvornår og hvordan du verbalt og non-verbalt skal kommunikere med coaches, holdmedlemmer og ledere.
 • Holde fokus og være i kontrol over, hvordan du skal svare på sociale medier, sponsorer og journalister.
 • Foretage de rigtige valg for dig selv, når som helst.
 • Definere det rigtige mål.

Lyder denne unikke oplevelse hos Mental Sports Academy interessant for dig? Book my training.

Silver “’Feedback til fremtiden’’”

 

Den logiske efterfølger. Når du er begyndt på Bronze, opdager du snart, at du vil have mere; du har et behov for at vokse og blive mere fuldkommen. På dette kursus vil vi fortsætte opbygningen af dit grundlag, dine egne normer og dine egne værdier.

Efter Silver:

 • Opdag dine underliggende, dybere processer, som du anvendte i starten i din kommunikation, og som du levede efter.
 • Takl fortidens følelser og overbevisninger.
 • Find dine drivkræfter, og lær at tilpasse dem til dine egne værdier og normer, som er vigtige for dig.
 • Skab din egen identitet, så du er mere fuldkommen, og fungerer bedre som en atlet i helhed.
 • Lær at genkende kvaliteter i andre, og at bruge dem så du kan drage fordel af dem, i mindst samme grad som dine modstandere.
 • Lær hvordan du i mindre grad identificerer og sammenligner dig selv med andre.
 • Lev mere og mere som en unik atlet, og stå for noget specielt i verden.

Modellen der blev givet til dig under de sidste 3 dage på Bronze – træningen bliver stadigvæk brugt de sidste 3 dage, og giver dig bedre greb om og indsigt i fremtiden.

Det giver dig mulighed for:

 • at blive en mere fuldkommen person som tillæg til din rolle som atlet.
 • Leve mere efter dine egne værdier som en unik person.
 • Være bedre i din daglige rolle som en atlet osv.
 • Komme utroligt hurtig til sagens kerne i din kommunikation.
 • Være utrolig energisk, da du har ændret din måde at tænke på.

Lyder denne unikke oplevelse hos Mental Sports Academy interessant for dig?  Book my training.

Gold “’Et dybere dyk’’”

 

I denne træning vil Silver-grupper af coaches og atleter blive flettet til en én-gruppeproces. Hvis du har ambitioner om at coache både på et individuelt niveau og på gruppeniveau efter din aktive karriere, tilbyder vi Gold og Premium. Ved at gøre det, giver vi dig også et direkte svar på dit spørgsmål: ”Hvad sker der efter min aktive karriere som atlet?”

Samarbejde mellem teams er den vigtigste del af succes. Det er det, vi kalder ”holdånd”. Med ”Gold” vil du give dit hold en indsigt i, hvad rigtig holdånd er. Med din passion og motivation vil du vækste et hold og ”opleve” succesen. Det sker på et følelsesmæssigt og intellektuelt niveau. DU vil lære, hvordan du skal ændre eller anvende denne komplekse proces, hvilket vil resultere i succes, som du ikke før har set.

Efter dit Bronze- og Silver-kursus, vil du kunne kommunikere med erfaringerne fra individuelle holdmedlemmer, når det kommer til udfordringer og ændringer. Du vil give alle holdmedlemmer kvaliteter, og markant forbedre effektiviteten og kreativiteten for hvert individ. Derefter starter en proces om samarbejde og kommunikation mellem individer, da du har lært dem, hvordan man gør. Energien begynder at nå ud til alle. Det resulterer i noget: et kollektiv der bakkes op af holdet. Holdånden.

Deraf kommer, at vejen mod fællesmål endelig er synlig, og det skyldes ingen andre end dig selv.

Du lader holdmedlemmerne se:

 • Hvor der ligger mulighed for at dele deres viden.
 • Hvordan de skal tænke og handle på en koordineret måde for at nå de ”rigtige” resultater under træning.
 • Hvordan man kommunikerer sine kvaliteter for at komplementere andre.

Du lærer også at se teamet som en helhed, samt:

 • Hvilke nuværende udfordringer der er, og de muligheder der ligger forude
 • Hvordan man opdager og ser (gennem) gruppeintelligens, og,
 • Holdet begynder at være taknemlige for disse oplysninger, og bruger dem til at opnå succes.
 • Hvordan holdet tidligere har taget strategier til sig for at opløfte og forbedre holdånden.
 • Hvilke specifikke trin er blevet implementeret for ultimativt at kunne give mulighed for deling af kollektiv intelligens?

Hovedfordelen ved at fremme dette samarbejde er, at gruppemedlemmerne oplever en hurtig personlig vækst, og at de forbedrer deres kreative problemløsningsfærdigheder.

Og det skyldes dig…

Denne træning er planlagt for 2022 i Abu Dhabi, og bliver på nuværende tidspunkt sammenfattet og udviklet delvist baseret på nuværende deltagere i Bronze og Silver.

Lyder denne unikke oplevelse hos Mental Sports Academy interessant for dig? Book my training.

Platinum “’Den højeste touchdown’’”

 

Den ultimative tilføjelse til GOLD. Slutningen! Alt er muligt. Medaljen eksisterede ikke, men vi har lavet den for dig!  Dette program gør coaches til robuste ledere både på og uden for banen. Den vigtigste succesfaktor for trænere og coaches – lederne af holdene – er deres robusthed. Robusthed er personers evne, og i sidste ende holdets evne, til hurtigt at modstå og komme tilbage fra svære omstændigheder, samt opretholde en balance der respekterer succes og modgang.

Når du udfordres, tager du så altid muligheden op? Helt sikkert. Men ikke rigtig. Hvis udfordringen er for stor, bryder du sammen. Og lad os finde færdighederne frem fra din egen karriere. Lad os uddanne dig!

Lederskab handler om personer (heriblandt dig selv), der er villige til at yde deres bedste, tage udfordringerne op, overkomme forhindringer og opnå vigtige mål. Verden omkring os ændrer sig konstant. Med andre ord er der altid ændringer, men ikke altid fremgang.

I tider med modgang vil der være mange udfordringer – såsom at se frygten i det ukendte, håndtere tab og en mere generel følelse af sårbarhed. Fordyb dig selv i ubrugbare overlevelsesstrategier oftere, såsom angreb, flugt eller frysning. Disse kan lede til passivitet, forvirring eller konflikter… ikke? For at komme gennem ændringer i livet er det vigtigt at udvikle kvaliteter som fleksibilitet, stabilitet, balance, forbindelse og muligheden for at ”give slip”.

Ses resultaterne på holdånden uden problemer? Tja, det er ret nemt at holde sig i balance. Men før eller siden vil alle opleve små bump på vejen. Også ham der kører bilen. Føreren bliver nødt til at slukke for autopiloten. Han skal holde styr på rattet for at holde sig i balance. Og det kan han ikke gøre ved blot at holde på det. Det ville han ønske. Det kræver konstante justeringer.

Før en fører har udviklet disse kvaliteter; det præcise punkt hvor disse færdigheder sidder i hans ”muskler”, kræves der en masse køretimer – bedre kendt som træning. Kriser, overgange og transformation er tre vigtige dynamiske faktorer, som trænere og coaches skal lære for at håndtere tider uden meget tid til hvilke, og til tider med modgang.

Vi lærer dig at se dine egne kvaliteter og arbejde med metoder, der hjælper dig med at udvikle værktøjer, som du kan bruge til effektivt at kommunikere dine forskellige stadier af modgang og dybereliggende ændringer i dit hold. Kan de derefter integreres? For et hold er det mere end summen af Gold og Platinum…

Lederskab bliver så til bevidst lederskab:

 • Fra nu af vil du bygge og coache dit hold fra ”en tilstand af tilstedeværelse”.
 •  Du vil have adgang til flere ”intelligenser”, flere hjerner og leve op til dine højeste standarder og værdier, og anvender dem for at opnå et større mål med dit hold.
 • Og det er i sidste ende til fordel for alle interessenter.

Bevidst lederskab efter dit ”Platinum”-kursus betyder:

 • At være autentisk.
 • At være følelsesmæssigt involveret.
 • At levere målrettet arbejde.
 • At tage ansvar.

Og kun da, vil du kunne fokusere på fremtiden, for:

 • Klart at formulere og kommunikere din og holdets vision.
 • Fokusere på større mål.
 • At kunne have indflydelse på hele holdet. Herunder personalet, ledelsen og bestyrelsen, alt sammen gennem din inspiration.
 • At sætte et godt eksempel, når du har samtaler, og når “miljøet” kræver det.
 • At opretholde en balance mellem selvinteresse og den generelle interesse.
 • At dele præcist den samme ting du har lært, så du kan overbevise holdmedlemmer.
 • At respektere og integrere flere aspekter
 • At bruge dit opmærksomme lederskab
 • At tænke på de ting du har lært fra dine erfaringer

Du vil så være uovervindelig i resten af din karriere!

Denne træning er planlagt for 2022 i Abu Dhabi, og bliver på nuværende tidspunkt sammenfattet og udviklet delvist baseret på nuværende deltagere i Bronze og Silver.

Lyder denne unikke oplevelse hos Mental Sports Academy interessant for dig? Contact os.

X